Šport > Nogomet
32 ogledov

Iličić z eno samo željo: zabiti Juventusu

iličić palermo catania EPA
Palermo Josipa Iličića v nedeljo gostuje v Torinu, kjer se bo pomeril z Juventusom. Slovenski reprezentant je pred srečanjem priznal, da si najbolj želi zadeti prav proti črno-belim. Stara dama je štiri kroge pred koncem trdno zasidrana na vrhu lestvice Serie A.

Slovenski nogometaš Josip Iličić je pred tekmo proti Juventusu zatrdil, da je ''najlepše igrati'' proti najboljšim ekipam. Rosaneri se bodo v nedeljo pomerili s staro damo, Iličić pa si želi nadaljevati s prepričljivimi predstavami.

''Želim si nadaljevati svoj strelski pohod,'' je povedal 25-letnik in dodal: ''Juve je zelo močna ekipa in igra na čudovitem stadionu. Takšne tekme je najlepše igrati. Pripravljeni smo, da osvojimo nekaj točk.''

Iličić je mrežo nasprotnika zastresel na zadnjih petih zaporednih obračunih in bo v Torinu poskušal še podaljšati svoj niz. ''Če imam eno željo, potem je to, da zadanem proti Juventusu,'' je dodal napadalec.

Pomembno v bitki za obstanek

Palermo se še vedno bori za obstanek v prvi italijanski ligi. Trenutno se nahaja na 17. mestu, ki zagotavlja obstanek v Serie A, vendar ima enako število točk kot Genoa, ki bo v nedeljo gostila Pescaro.

Juventus ima štiri tekme pred koncem 11 točk prednosti pred Napolijem in je le še korak oddaljen od 29. naslova Serie A. Neapeljčani, ki so Scudetto osvojili dvakrat - nazadnje daljnega leta 1990 - imajo še vedno teoretične možnosti za preobrat, vendar bi za takšen scenarij potrebovali štiri zmage, medtem ko Juve ne bi smel dobiti niti točke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.