Šport > Nogomet
34 ogledov

Iličić za 25 milijonov v Chelsea?

Iličić srček Palermo Reuters
Angleški Daily Mail poroča, da je slovenski reprezentant in član Palerma Josip Iličić z zadnjo prvenstveno predstavo proti Fiorentini (Jojo je podal in zadel) naravnost očaral oglednike Chelsea. Bi lahko bil ravno Kranjčan rešitev za Andrea Villasa-Boasa?

Chelseaju v letošnji sezoni ne gre ravno po načrtih. Kljub novim milijonskim okrepitvam in prihodu portugalskega strokovnjaka Andrea Villasa-Boasa, ki mu mnogi napovedujejo bleščečo trenersko kariero, londonski modri ne blestijo. Tako v domačem prvenstvu kot v Ligi prvakov njihove predstave zaostajajo za pričakovanji lastnika Romana Abramoviča, ki ni ravno človek z veliko potrpljenja. Na Stamford Bridgeu se bodo po slabih rezultatih v prvem delu sezone zagotovo zganili že v zimskem prestopnem roku. Med morebitnimi "rešitelji" bi se po poročanju Daily Maila lahko znašel tudi slovenski čarovnik Josip Iličić.

Angleški časnik piše, da naj bi nekdanji član Maribora in Interblocka z zadnjo prvenstveno predstavo proti Fiorentini povsem očaral oglednike Chelseja, ki so si ogledali obračun na stadionu Renzo Barbera. Spomnimo, da je Jojo sprva podal za vodilni zadetek Fabrizia Miccolija, nato pa končal delo s čudovitimi zadetkom iz prostega strela in Palermu zagotovil novo zmago. Daily Mail še piše, da naj bi bili pri Chelseaju za Iličića pripravljeni odšteti 25 milijonov funtov (nekaj manj kot 29 milijonov evrov), in dodajajo, da se za slovenski biser zanimajo tudi pri Interju.

Komentarjev 1
  • 1111 10:03 01.december 2011.

    ...bravo JOJO!!!!!