Šport > Nogomet
2731 ogledov

Iličićev zadetek navdušil Italijo

Josip Iličić Profimedia
Slovenski reprezentant je bil ključni mož pri remiju Atalante.

Atalanta se je med tednom opekla na svoji prvi tekmi v ligi prvakov, saj jo je v Zagrebu Dinamo povsem nadigral in zmagal s kar 4:0., slabo pa ji je kazalo tudi na 'domači' tekmi italijanskega prvenstva. Nogometaši iz Bergama so v Parmi, njihov stadion je namreč še vedno v fazi prenove, gostili Fiorentino, na semaforju pa je bil še v 84. minuti izpisan rezultat 0:2.

Gostitelji so si namreč sredi prvega polčasa zabili avtogol ob nesrečnem odboju, v drugem pa je vodstvo gostov povečal nekdanji francoski reprezentančni zvezdnik Franck Ribery. A nato je zablestel tudi Josip Iličić. Ta je v igro vstopil v 57. minuti, v 84. pa mojstrsko s prsmi sprejel podajo v kazenski prostor Firenčanov, nato pa v padcu z volejem žogo poslal v mrežo.

Atalanta je nato v 95. minuti prišla do izenačenja. V zadnjih trenutkih dvoboja je bil natančen Belgijec Timothy Castagne.

V Serie A po štirih odigranih kolih s polnim izkupičkom vodi Inter, ki je tako zbral 12 točk. Dve točki manj ima Juventus, tri Napoli, štiri pa Roma. Po sedem točk so zbrali Lazio, Atalanta in Bologna.

Romelu Lukaku Inter AC Milan Serie A Šport Veliki derbi po okusu Handanovićevega Interja

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.