Šport > Nogomet
12 ogledov

"Iličićeva forma ne preseneča"

Naj bo Handanović še tako dober, pa ga fotografi Epe in Reutersa že več mesecev Žurnal24 main
Ob 15.00 se bodo v "slovenskem" obračunu pomerili Josip Iličić in Armin Bačinović (Palermo) ter Samir Handanović (Udinese). Iličić na tekmo gleda kot na vsako drugo, kaj pa meni Handanović?
Preberite še, kaj je nam je pred to tekmo povedal Josip Iličić. Tukaj!

Popoldne se boste v Vidmu pomerili s Palermom. V kakšnem vzdušju ga pričakujete po slabem začetku sezone?
Za pripravo na tekmo s Palermom smo imeli na voljo ves teden. Moramo odigrati, kot znamo. V Vidmu lahko tudi v težkih trenutkih delaš v miru. Treba pa je pošteno povedati, da če bi bili pod večjim pritiskom javnosti, bi bili tudi rezultati boljši. Zdaj je pomembno, da pokažemo svojo kakovost.

Trenutno ste šele na 18. mestu lestvice ...
Sezono smo začeli slabo, zdaj je že malo bolje. Prave igre pa bomo morali še pokazati. Ta ekipa je sposobna veliko več, kot je pokazala doslej. Osebno optimistično gledam v nadaljevanje sezone.

V Palermu je v odlični formi Josip Iličić.
V Mariboru je prej začel sezono, zato je bil ob prihodu v Palermo v polni formi. Hitro se je izkazal. Je dober nogometaš, ki si veliko upa, in zdaj mu je steklo. Sam nisem presenečen. Videl sem ga že v reprezentanci in vem, kako dober je.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.