Šport > Nogomet
6 ogledov

Ima Messi zaščito pri sodnikih?

1/2
Žurnal24 main
Najboljši nogometaš minulega leta Lionel Messi je na tekmi svojega kluba proti Sevilli storil podobno potezo, kot jo je napravil Cristiano Ronaldo na tekmi proti Malagi, a ostal nekaznovan.

Barcelona je 16. januarja letos sicer Sevillo na Camp Nouu premagala kar s 4:0. Argentinski zvezdnik si je s komolcem pomagal, ko se je želel znebiti Marca Valienteja. Messi je nogometaša Seville zadel v obraz, kar pa sodnika Delgada Ferreiro, ki je bil v neposredni bližini, ni zmotilo. Tudi Tekmovalni komite kasneje Argentinca ni kaznoval.

 

Na drugi strani je igralec madridskega Reala Cristiano Ronaldo za skoraj identičen udarec nad Patrickom Mtiligom nemudoma prejel rdeči karton s strani sodnika Miguela Angela Pereza Lasa.

 

Je torej najboljši svetovni nogometaš leta 2009 zaščiten bolj kot drugi najboljši igralec najpopularnejšega športa na svetu? To pa je že vprašanje za španske nogometne funkcionarje ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.