Šport > Nogomet
37 ogledov

Ima ponudbe, čeprav je ubil dekle in z njo nahranil pse

Bruno Fernandes das Dores de Souza EPA
Za brazilskega vratarja Bruna naj bi se zanimalo kar nekaj klubov, čeprav ima za sabo grozljiv zločin.

Bruno Fernandes das Dores de Souza je bil obsojen na 22 let zapora, a se je na prostosti znašel po vsega šestih letih in sedmih mesecih. Po besedah njegovega zastopnika ima zdaj 32-letni vratar na mizi kar nekaj ponudb.

Bruno se je leta 2010 predal policiji, ki je raziskovala izginotje njegovega dekleta Elize Samudie. Njegov bratranec je pred tem že priznal, da je sodeloval pri njeni ugrabitvi in da je mrtva, a ni želel razkriti podrobnosti. Te so prišle na plan kasneje. Čeprav je bil Bruno poročen z drugo žensko je Samudia zahtevala, da plačuje preživnino za njunega otroka, kar je bilo zanjo usodno. Bila je ubita, eden od nogometaševih sorodnikov, ki je bil takrat še najstnik, pa je priznal, da je bila razsekana, nato pa so jo vrgli psom.

Bruno Fernandes das Dores de Souza | Avtor: EPA EPA
Nogometaš, ki je bil v preteklosti član klubov Corinthians in Flamengo, omenjala pa se je tudi njegova selitev v Barcelono, lahko zdaj znova oživi kariero, v zaporu je lahko vseskozi treniral. "Bruno še razmišlja o ponudbah, vsaj deset klubov se zanima zanj. V naslednjih dneh bo sprejel odločitev," je dejal njegov zastopnik Lucio Veloso Coutinho.

Bruno naj bi po pričakovanjih leta 2014 sicer zastopal Brazilijo na domačem svetovnem prvenstvu, a se to seveda ni zgodilo. V svoji karieri je sicer dosegel tudi štiri zadetke v dresu Flamenga, tri s prostega strela in enega z enajstmetrovke.

Komentarjev 3
  • cogocogo 14:16 04.marec 2017.

    pa da so sodisca pravicna taki si zasluzijo samo smrno kazen in to takoj ko mu dokazejo dejanje ,,kdo bo njagova nasledjna zrtev tisti ki ga je izpustil na prostost si to res zasluzi

  • kapibara 13:44 04.marec 2017.

    ŽAL so čudna gospodova pota :-(

  • Janez_53 12:29 04.marec 2017.

    Ne vem, kako lahko takšen gnoj sploh hodi po svetu!