Šport > Nogomet
23 ogledov

Imena tega kluba ne morem niti izgovoriti

Florent Malouda Žurnal24 main
Anži iz Mahačkale je čez noč postal dokaj pomemben igralec na nogometni tržnici. Milijoni tajkuna Sulejmana Kerimova so v mrzlo Rusijo že privabili Roberta Carlosa in Samuela Eto'ja. Po poročanju nekaterih medijev naj bi se jima pridružil še Florent Malouda, ki pa je to že odločno zanikal.

Florent Malouda v letošnji sezoni pri Chelseaju ni v prvem planu. Nezadovoljni Francoz naj bi že izrazil nezadovoljstvo, ker mu trener Andre Villas Boas ne namenja dovolj priložnosti za igro. Maloudo pogodba z londonskim klubom veže do naslednjega leta, a je težko verjeti, da jo bo oddelal do konca. V zadnjem času se je namreč znašel v kombinacijah za prestop v ruski Anži, kar pa je 31-letni vezist odločno zanikal. "Imena tega kluba ne morem niti izgovoriti," je bil jasen Malouda in še dodal: "Ne vem, od kod prihajajo govorice, ki so daleč od resnice. Želim transparentnost. Ničesar ne skrivam, govorim resnico."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.