Šport > Nogomet
12 ogledov

Iniesta: "Gol posvečam hčerki"

Uefa je odločila, da Iniesta ne bo dodatno kaznovan. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Barcelona je verjetno nekoliko lažje od pričakovanj na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov prišla do zmage s 5:1 nad ukrajinskim Šahtarjem.

"Nismo še napredovali. Šahtar je zelo dobro moštvo," po zmagi Barcelone s 5:1 nad vzpenjajočim se ukrajinskim Šahtarjem opozarja katalonski trener Pep Guardiola: "Vseeno sem več kot srečen. Težko bi me prevevali kakšni drugi občutki po zmagi s 5:1."

Andres Iniesta, ki je pred kratkim postal očka, je Barcelono v vodstvo popeljal že v drugi minuti: "Imel sem srečo, da sem zadel tako zgodaj in pomagal moštvu po rojstvu hčerke. Gol posvečam njej. Imamo super rezultat pred povratno tekmo. Morda bo zvenelo obrabljeno, vendar si je Šahtar ustvaril kopico priložnosti, zato v Ukrajino ne smemo potovati preveč sproščeni."

"Pred tekmo sem dejal, da je Barcelona najboljše moštvo v zgodovini nogometa. To je tudi potrdila, vseeno pa si nismo zaslužili takšnega poraza. Pred povratno tekmo se bomo zbrali, pokazali značaj in poskušali premagati Barco na Donbass Areni, kar bo sicer težka naloga," je izkušeni Šahtarjev Hrvat Darijo Srna povedal portalu soccer.ru in dodal, da bo po njegovem Barcelona odšla do konca v Ligi prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.