Šport > Nogomet
17 ogledov

Iniesta: Nismo vedeli, kaj bi z žogo

Andres Iniesta Barcelona AC Milan Liga prvakov četrtfinale povratna tekma Reuters
Igralcem Barcelone po porazu na prvi tekmi Lige prvakov proti Chelseaju ni manjkalo samokritike, a seveda niso opustili misli na uvrstitev v finale. "Nismo vedeli, kaj bi z žogo," je priznal odlični vezist Andrés Iniesta.

"Imeli smo veliko prednost v posesti žoge, malce smo grešili pri podajah, toda manjkala nam je kreativnost pred vrati. Enostavno nismo vedeli, kaj bi z žogo v nasprotnikovem kazenskem prostoru. Angleži so odlično igrali v obrambi, imeli pa so tudi veliko sreče," je še dejal Andrés Iniesta, ki je skupaj s soigralci na prvi tekmi polfinala Lige prvakov na gostovanju pri Chelseaju klonil z 0:1. Katalonci so sicer prevladovali celotno srečanje, toda poti do mreže Petra Čecha niso našli.

Kljub porazu na prvi tekmi je seveda še vse odprto. Moštvi se bosta naslednji torek na Nou Campu pomerili na povratnem srečanju. Vratar Barcelone Víctor Valdés, ki bi pri zadetku Didierja Drogbaja morda lahko posredoval tudi boljše, je prepričan, da se bodo uvrstili v finale: "Pripravili smo si veliko priložnosti. Mislim, da smo lahko zadovoljni z vsem, samo z rezultatom ne."

"Sploh nisem zaskrbljen, vse je v naših rokah," je v napredovanje v veliki finale prepričan tudi Javier Mascherano, medtem ko je Pedro dodal: "Takšne tekme se občasno dogajajo, in najbolje je, da jih sprejmeš. Bili smo veliko boljše moštvo. Na koncu bi morali zmagati, enostavno bi morali. To je slab rezultat, toda čaka nas še povratno srečanje. Dali bomo vse od sebe, da polfinale obrnemo v svojo korist. Upam samo, da bomo imeli nekaj malega sreče. Še vedno ne morem pozabiti tiste vratnice v zadnjih trenutkih srečanja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.