Šport > Nogomet
7 ogledov

Iniesta: Real lahko ujamemo

Andres Iniesta Barcelona AC Milan Liga prvakov četrtfinale povratna tekma Reuters
Po nekaj spodrsljajih Reala se je Barcelona s tekmo več velikim rivalom iz Madrida približala le na eno točko zaostanka. Pritisk je sedaj na galaktikih, Andres Iniesta pa navijačem obljublja, da Real lahko ujamejo.

Nogometaši Barcelone so svoje delo v 33. kolu Primere Division opravili z odliko. Getafe je na Camp Nouu padel s 4:0, zaostanek za Realom pa se je ob tekmi več stopil na eno samo točko. V primeru, da Realu nocoj spodrsne na mestnem derbiju z Atleticom, bo vse skupaj postalo še veliko bolj napeto in razburljivo.

Pep Guardiola je pred dnevi sicer dejal, da Barcelona nima prav veliko možnosti za končno slavje. S svojim šefom pa se ne strinja Andres Iniesta. "Stvari v Primeri se menjajo. Res je, da še vedno zaostajamo, toda razlika se je zmanjšala na le eno točko. Če Real zmaga, bo razlika znova narasla na štiri točke, toda ta razlika je zagotovo ulovljiva," je dejal eden od glavnih motorjev Barcine igre na sredini igrišča in še dodal: "Zelo pomembno je, da Real do konca prvenstva še gostuje pri nas. Te tri točke bi lahko vse spremenile. Mislim, da se nam je pokazala priložnost in ko je tako, jo je treba zagrabiti. Naša naloga je, da konstantno osvajamo tri točke in to tudi počnemo. Nasprotniki iz Madrida bi lahko naredili še kakšno napako."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.