Šport > Nogomet
16 ogledov

Iniesta skočil v zakonski jarem

Andres Iniesta Anna Ortiz poroka EPA
Španski nogometni zvezdnik Andres Iniesta je v nedeljo v dvorcu Tamarit v Tarragoni skupaj s svojim dekletom Anno Ortiz skočil v zakonski jarem.

Andres Iniesta, najboljši nogometaš evropskega prvenstva na Poljskem in v Ukrajini, se je en teden po slavju s špansko reprezentanco, ki je osvojila tretji zaporedni veliki naslov, poročil. V nedeljo je pred sedemsto svati v dvorcu Tamarit v Tarragoni izrekel da dekletu Anni Ortiz, s katerim je od leta 2008 in imata hčerko Valerio.

Med številnimi gosti so bili njegovi soigralci v Barceloni Lionel Messi, Cesc Fabregas, Xavi Hernandez, Carles Puyol, Pedro, David Villa in Gerard Pique, slednji brez dekleta Shakire, ki snema nov album, kapetan španske reprezentance in Reala Iker Casillas ter nekdanji napadalec Barçe Samuel Eto'o. Nekdanjega trenerja Barcelone Pepa Guardiole ni bilo na poroki, bil pa je pozneje na slovesni večerji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.