Šport > Nogomet
26 ogledov

Inter brez Milita z Bayernom

Milito – vsaj na prvi tekmi Bayernu ne bo povzročal preglavic. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Inter se bo na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov z Bayernom spopadel brez poškodovanega junaka lanskega finala Diega Milita. Ashley Cole pa je postal najboljši nogometaš na Angleškem.

Aktualni evropski prvak milanski Inter bo na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti Bayernu zaigral brez lanskega velikega junaka Diega Milita. Argentinski nogometni zvezdnik, ki si je na tekmi proti Romi poškodoval stegensko mišico, se v letošnji sezoni spopada s številnimi poškodbami. Milito je v lanskem velikem finalu LP v Madridu dosegel oba zadetka proti Bayernu in Inter popeljal do naslova najboljšega v Evropi.

Vratar Petr Čech (Chelsea) je bil izbran za najboljšega nogometaša Češke v letu 2010. Izvrstni čuvaj mreže je ta laskavi naslov prejel že tretjič zapored, sicer pa so ga že četrtič okronali za nogometnega kralja Češke. Čechov soigralec v ekipi Chelseaja Ashley Cole pa je bil izbran za najboljšega angleškega igralca v letu 2010. Cole je prejel največ glasov v spletnem glasovanju ljubiteljev nogometa na Otoku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.