Šport > Nogomet
13 ogledov

Inter dobil 8 golov v dveh tekmah

Ena od petih žog, ki jih je v sinočnji četrtfinalni tekmi iz mreže moral pobrati Žurnal24 main
Le kdo bi si želel v teh dneh biti v koži Interjevega trenerja Leonarda? Konec tedna poraz proti mestnemu tekmecu Milanu (0:3), nato še domače ponižanje v četrtfinalu Lige prvakov s Schalkejem – 2:5.

"Stopiti moramo skupaj in pozabiti na ta težka poraza," ostaja optimist brazilski trener evropskega prvaka Interja Leonardo: "Imamo zrelo ekipo, ki mora energijo hraniti za igrišče." Brazilec je odkrito priznal: "Schalke je imel sedem priložnosti in jih pet pretvoril v zadetke. Zaslužil si je zmago, ker tokrat preprosto nismo bili dovolj dobri. Morda naše napredovanje ni realno, a še ni konec. V nogometu je vse mogoče."

GALERIJA s tekme, POROČILO in ODMEVI po zmagi Reala.

Njegov šef Massimo Moratti je razlog za gromozanski poraz našel v utrujenosti. "Nogometaši so bili izmučeni. V soboto smo imeli derbi z Milanom, že tedaj je bila vidna utrujenost, v nekaj dneh pa si je nemogoče odpočiti. Vseeno pa to ni edini razlog za poraz," je povedal znameniti bogataš za klubsko spletno stran.

Eden glavnih Schalkejevih kovačev zmage je bil od svojih rojakov Robinha, Kakája, Julia Cesarja in drugih bistveno manj znani Brazilec Edu, ki je zabil dva gola. "Zame je bilo logično, da Edu dobi priložnost v napadu. Bori se na vsaki tekmi, tokrat pa je k zmagi prispeval res velik delež," je povedal trener Schalkeja Ralf Rangnick.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.