Šport > Nogomet
11 ogledov

Inter gre na zmago

Zdrava Robben in Ribery ter še kakšna okrepitev v obrambi. To je recept za uspeh Žurnal24 main
V Interju so pred torkovo povratno tekmo Lige prvakov z Bayernom v Münchnu optimistični. Predsednik kluba Massimo Moratti verjame v napredovanje.

"Verjamem, da lahko spreobrnemo rezultat. Tudi zato, ker smo dobro igrali že na tekmi v Milanu. Edino napako smo naredili prav v zaključku tekme," pred torkovim spektaklom pravi Moratti. In prav v zaključku prve tekme na stadionu Giuseppeja Meazze so si nogometaši Bayerna z zadetkom Maria Gomeza priigrali lepo vodstvo (1:0) pred povratnim obračunom na areni Allianz. Trener Bavarcev Alyosius van Gaal je pred dvobojem poudaril, da imajo nogometaši Bayerna v sebi novo dozo samozavesti po ligaški zmagi (6:0) nad Hamburgom, in dodal: "Moji igralci bodo v torek morali biti zelo zbrani, še posebej v uvodnih minutah tekme, ko se bo treba prilagoditi taktiki Interjevih nogometašev."

 

Van Gaal, ki bo po letošnji sezoni zapustil vrste münchenskega kluba, meni, da bi bila morebitna torkova zmaga Bayerna nad Interjem nekaj posebnega. "Če bomo zmagali, bo to zelo poseben dan, saj še nikoli nismo izločili prvakov, prav tako pa Interja nikoli nismo premagali doma."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.