Šport > Nogomet
25 ogledov

Inter: Jojo ali Kaká

Josip Ilicic Ili%C4%8Di%C4%87 Mario Yepes Žurnal24 main
Izvrstne igre Josipa Iličića v majici Palerma niso pustile ravnodušnih niti evropskih prvakov iz Milana. Italijanski mediji poročajo, da bi se Kranjčan k Interju utegnil preseliti poleti.

Sloviti italijanski športni dnevnik Gazzetta dello Sport je poročal, da se je po Juventusu in Milanu za slovenskega reprezentanta Josipa Iličića ogrel tudi evropski prvak Inter, ki ga želi od Palerma kupiti poleti. Novi trener Interja Leonardo si sicer na stadion Giuseppe Meazza najbolj želi zvabiti rojaka Kakája, vendar bo njegov prestop iz Madrida skorajda nemogoče izpeljati.

“Inter ne bo plačal”
Svoje mnenje o prestopu Kakája k Interju je podal tudi eden od najslovitejših nogometnih agentov Ernesto Bronzetti. “Kaká ne bo šel v Inter, ker v Milanu ne bodo pripravljeni na tako veliko investicijo. Real ga ne bi prodal pod 50 milijoni evrov, Inter pa take odškodnine ne bo plačal,” je bil jasen v pogovoru za Sky Sport Italia. Tudi Kaká je ravno te dni dejal, da ne razmišlja o odhodu iz španske prestolnice. V tej sezoni zaradi poškodbe za Real še ni zaigral, morda pa se bo prvič v ekipi pojavil na prvem srečanju naslednje leto proti Levanteju.

Za Iličića 15 milijonov

Gazzetta poroča, da naj bi predsednik Palerma Maurizio Zamparini Iličiću že v kratkem v podpis ponudil novo, precej okrepljeno pogodbo. Naš reprezentant trenutno zasluži 250 tisoč evrov na leto, poleg precej višjih dohodkov pa bi nova pogodba vsebovala tudi točno določeno odškodnino, za katero se je Palermo pripravljen ločiti od Iličića. Italijani poročajo, da ne bo šlo za manj kot 15 milijonov evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.