Šport > Nogomet
14 ogledov

Inter na glavo v lovu za Vidićem

Sunderland - Manchester United Reuters
Milanski Inter si je za tarčo izbral srbskega branilca Nemanjo Vidića za katerega so pripravljeni na novo postaviti omejitve pri plačah.

Branilec Nemanja Vidić se pri 32-letih kot kaže bliža koncu svoje dolgoletne kariere pri angleškem prvoligašu Manchester Unitedu. Pri aktualnem angleškem prvaku si srbski reprezentant dolgoročne pogodbe ne more obetati, mu pa zato ne primanjkuje snubcev drugod. Najbolj naj bi se vanj zagledali pri milanskem Interju, ki je pripravljen zanj storiti marsikaj.

Za izkušenega branilca, ki se bi poleti lahko brez plačila poslovil od Uniteda so črno-modri prirpavljeni podreti tudi trenutno strukturo plač. Novi lastnik kluba Erick Trohir je že dal blagoslov, da za Vidića presežejo postavljeno maksimalno plačo, ki trenutno znaša 2,5 milijona evrov na leto. Interisti se zavedajo, da bodo morali to številko močno preseči, če bodo želeli v borbi za Vidićev podpis konkurirati ostalim interesentom, kot so Milan in Juventus

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.