Šport > Nogomet
21 ogledov

"Inter se bo branil"

Arjen Robben bo pomemben adut Bayerna. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Do velikega finala Liga prvakov med Interjem in Bayernom nas loči manj kot 30 ur. Vezist Bavarcev Arjen Robben je prepričan, da se bodo nerazzurri branili, medtem ko bodo oni napadali.

Vse, kar sta Bayern München in Inter naredila v letošnji sezoni Lige prvakov, se bo v trenutku sesulo v prah, če v soboto na zadnjem izpitu ne bosta uspešno opravila svoje naloge. Drugo mesto pač ne pomeni veliko. Nizozemski ofenzivni vezist Bavarcev Arjen Robben pred srečanjem na slovitem stadionu Santiago Bernabéu v Madridu napoveduje: "Povedano zelo na kratko, menim, da bomo mi napadali, medtem ko se bo Inter branil." Nekdanji igralec Real Madrida, ki je letos zabil nekaj izjemno pomembnih zadetkov za preboj Bayerna v finale, je nato dodatno pojasnil svojo izjavo: "Ko sem bil član Chelsea, sem igral pod vodstvom Mourinha. On je sijajen pri sporazumevanju s svojimi igralci in od kolektiva vedno vzame maksimum. Zanj pa je najpomembnejši rezultat in ne igra, ki navdušuje navijače. Pri Bayernu je drugače, saj mi želimo igrati lepo in narediti dober rezultat."

Ob Robbnu je za velike uspehe največjega in najuspešnejšega nemškega kluba v letošnji sezoni najbolj zaslužen Hrvat Ivica Olić. Pred koncem skupinskega dela Lige prvakov sicer prav nič ni kazalo, da bi Bayern lahko prišel vse do finala. Ravno zadnjo tekmo v skupini v gosteh proti Juventusu, ki jo je Bayern dobil s 4:1, je Olić označil za prelomni trenutek. "Za nas je bila to tekma za biti ali ne biti. Zmagali smo, čeprav smo igrali brez Riberya in Robbna, toda strnili smo vrste in naredili dober rezultat,“ je dejal neumorni Olić in nadaljeval: "To je bil trenutek, ki je vzdignil atmosfero v slačilnici, potem ko so nas mediji že odpisali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.