Šport > Nogomet
13 ogledov

Inter steguje lovke po Benitezu

Verjetnost, da bo Rafael Benitez novi trener Interja, je zelo velika. (Foto: Reu Žurnal24 main
Inter Milan išče naslednika za trenerja Joséja Mourinha. Kot nalašč so se ta teden razšle poti Rafaela Beniteza in Liverpoola. Inter ni dolgo odlašal, saj naj bi že imel pogovore s španskim trenerjem.

Inter Milan, ki je po osvojenem naslovu v Ligi prvakov ostal brez trenerja Joséja Mourinha, je po poročanju italijanskega tiska našel pravšnjo zamenjavo za slovitega Portugalca. Lombardijski nogometni velikan se ni oziral predaleč. Novi trener naj bi bil prav tako s Pirenejskega polotoka, v Interju so vrgli oko na Rafaela Beniteza.

Benitez se je znova znašel na nogometnem trgu. Vodstvo angleškega nogometnega kluba Liverpool in Benitez sta se namreč v četrtek sporazumno razšla. Dogajanje na Otoku se še ni niti ohladilo, že so v Interju pohiteli in Benitezu po poročanju današnje izdaje italijanskega športnega dnevnika Gazzetta dello Sport ponudili triletno pogodbo.

Inter 50-letnemu španskemu nogometnemu strategu ponuja 5,5 milijona evrov. V skladu s tem naj bi Beniteza že naslednji teden uradno predstavili kot naslednika Mourinha, čeprav v milanskem klubu uradno teh govoric še ne želijo komentirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.