Šport > Nogomet
14 ogledov

Interjev plan B: De Sanctis namesto "Hande"

Cavani Handanović Cambiasso Juan Jesus Maggio Inter Milan Napoli Serie A Italija EPA
Pri najbolj branem italijanskem športnem dnevniku La Gazzetta dello Sport je v sredo spet aktualen odhod Samirja Handanovića iz Interja. Nerazzurri naj bi že imeli pripravljeno menjavo.

Kot so zapisali na spletni strani La Gazzette dello Sport (www.gazzetta.it), ima "pole position" ob morebitnem odhodu Samirja Handanovića iz Interja za položaj njegovega naslednika zagotovljen Morgan De Sanctis.

Vratar Napolija, ki ima pogodbo do leta 2015, je ljubljenec novega trenerja črno-modrih Walterja Mazzarrija. Mazzarri je na San Siro pred tedni prišel ravno iz Neaplja, kjer je De Sanctis pod njegovim vodstvom prodrl tudi v italijansko reprezentanco.

"Trenutna situacija je sledeča: če Handanović odide, potem bo prvi na seznamu izkušeni vratar Napolija, 'Handa' pa lahko odide le, če zanj pride primerna ponudba, med 25 in 30 milijoni evrov," pišejo pri Gazzetti.

Zelo verjeten odhod Cassana

Handanović se je v zadnjih tednih večkrat pojavil kot kandidat za naslednika Víctorja Valdésa pri Barceloni. Pred manj kot tednom naj bi Katalonci predsedniku Massimu Morattiju ponudili 23 milijonov evrov za slovenskega reprezentanta, ki pa jih je Italijan zavrnil in zatrdil, da Sarma ostaja.

Kot je značilno za italijansko tržišče, bodo tudi to sezono številne menjave in prodaje igralcev, ena izmed njih pa naj bi zadevala tudi Antonia Cassana. 30-letnega napadalca želi Inter po le eni sezoni v črno-modrem dresu zamenjati za Parminega strelca Ishaka Belfodila. Kluba sta se za posel že dogovorila, usodni da mora dahniti le še italijanski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.