Šport > Nogomet
19 ogledov

Inzaghi že končal sezono

Se bo Super Pippo po hudi poškodbi še kdaj vrnil na nogometne zelenice? (Foto: E Žurnal24 main
Filipo Inzaghi si je na sredini tekmi Serie A proti Palermu poškodoval križne vezi in meniskus levega kolena, tako da ga čakata operacija in šestmesečno okrevanje. V nevarnosti je tudi kariera Super Pippa.

Italijanski zimzeleni nogometni zvezdnik Filippo Inzaghi je le teden dni po dveh golih za AC Milan proti madridskemu Realu v Ligi prvakov doživel črn trenutek. Poškodba na sredini tekmi italijanske Serie A med Milanom in Palermom bo 37-letnega napadalca z igrišč predvidoma oddaljila za pol leta, so sporočili iz milanskega kluba. Ob tem se postavlja vprašanje, ali je v nevarnosti tudi nadaljnja kariera enega od najboljših napadalcev vseh časov.

Inzaghi si je na tekmi s Palermom, ki jo je Milan dobil s 3:1, poškodoval križne vezi in meniskus levega kolena. Resnost poškodbe je razkril četrtkov zdravniški pregled. Nogometaš bo moral na operacijo, kar pomeni, da bo njegov prisilni počitek trajal šest mesecev.

Pred enim tednom je Inzaghi, ki je v tej sezoni za Milančane dosegel štiri gole na osmih tekmah, dvakrat poslal žogo v mrežo madridskega Reala in seštevek svojih evropskih golov dvignil na rekordnih 70.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.