Šport > Nogomet
30 ogledov

Iraški deček naj bi bil prevarant

navijač messi Reševalni pas/Twitter
Deček, ki ga je kurdska televizijska postaja identificirala kot navijača Lionela Messija, je prevarant, trdi Azim Ahmadi, ki je na fotografiji prepoznal svojega nečaka.

Mladi navijač Lionela Messija, ki je iz plastične vrečke izdelal dres argentinskega reprezentanta, ni Iračan po imeni Homin, kot je poročala televizijska postaja Kurdistan24tv, ampak petletni Afganistanec Murtaza Ahmadi, trdi malčkov stric Azim Ahmadi.

Ahmadi, ki sicer prebiva v Avstraliji, je pripravljen svojo trditev podpreti z več fotografijami, ki že krožijo po družabnih omrežjih. Kot je povedal, fotografija ni nastala pred dvema letoma, kot trdi družina iz Iraka, ampak pred nekaj dnevi.

''Azim Ahmadi, Afganistanec, ki živi v Avstraliji, je objavil fotografije svojega nečaka Murtaze, za katerega trdi, da je deček na originalni fotografiji,'' piše britanski BBC.
Britanski mediji so od strica pridobili telefonsko številko otrokovega očeta, ki je potrdil, da je na fotografiji res njegov sin. ''Fant obožuje Messija in nogomet. Ne moremo si privoščiti, da bi mu kupili dres, zato so se otroci odločili, da bodo uporabili plastiko,'' je povedal oče Arif in dodal, da fant ve, kaj se dogaja na spletu.

''Izvedel je od prijateljev, ki imajo internet. Upa, da bo lahko spoznal Messija in nekoč postal tako dober nogometaš,'' je dodal Arif.

Vse od objave kurdske televizije so nekateri poudarjali, da ima Iračan drugačna ušesa kot fant na fotografiji, ki je sprožila ''iskalno akcijo''. Uradne potrditve, kdo laže in kdo govori resnico, še ni.

Komentarjev 6
  • c1305166 09:52 27.januar 2016.

    Tako dikcijo so uporabljali za Žide pred 2.sv.v. Nekaj je nestrinjati se s trenutno situacijo, s katero se tudi sam ne strinjam, ampak to, kar govorite zanje čase nekateri je pa nek čisto drug, mnogo večji, problem! Zamislite se malo, kakšni ljudje ste!

  • valerijakregar 09:13 27.januar 2016.

    tvoj hanžek jih bi sprejel kar 200.000 !!!!!!!!!!!!!!!upam , da bodo tvoji sosedje.uživaj !

  • JT_Thomas 08:40 27.januar 2016.

    Zanimivo... Videl si naslov Novatv in je takoj janšistična propaganda. Sam še zdaleč nisem za Janšo (nikoli bil), ampak povej ti meni, kaj ima NEMŠKA NAJSTNICA, KI JE OBJAVLJALA NA YOUTUBEU z Janšo? A si normalen?