Šport > Nogomet
497 ogledov

Isco dobesedno ostal pred vrati novega kluba

Isco Profimedia
Isco, nekdanji španski reprezentant in nogometaš Real Madrida, je bil tik pred prestopom v Union Berlin, do katerega pa na koncu ni prišlo.

Kot poročajo nemški mediji, je že opravil zdravniški pregled, toda drugouvrščeni klub nemške lige je nato sporočil, da od prestopa ne bo nič. Zadnjih podrobnostih namreč strani nista uskladili, krivdo pa zvalili druga na drugo.

"Radi bi imeli Isca, a imamo svoje meje. Te so bile danes presežene v nasprotju s prejšnjimi dogovori. Zato prestop ni mogoč," je besede generalnega direktorja Uniona Oliverja Ruhnerta s socialnih omrežij povzela nemška tiskovna agencija dpa.

"Med pogovori smo ugotovili, da se naš pogajalski partner ni več pripravljen gibati znotraj prvotno obravnavanega okvira," pa so za Bild izjavili nogometaševi zastopniki.

Isco, ki je z Real Madridom osvojil pet naslovov evropskih prvakov, je bil nazadnje član Seville, od decembra pa je prost igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.