Šport > Nogomet
20 ogledov

Italijan v preiskavi zaradi vožnje s tankom

Giulio Migliaccio EPA
Nogometaš Atalante Giulio Migliaccio naj bi med proslavo v Bergamu sodeloval pri uničenju dveh avtomobilov v barvah Rome in Brescie.

Italijanska nogometna zveza je sprožila preiskavo zoper igralca Atalante Giulia Migliaccioja, razlog za to pa ni nameščanje izidov ali uživanje prepovedanih pripravkov, temveč vožnja s tankom na nedeljski proslavi v Bergamu, ko sta dva tankista", sicer privrženca Atalante, namerno zmečkala osebni vozili v tekmečevih barvah Rome in Brescie.

Diesel, kot kličejo 32-letnega italijanskega nogometaša zaradi podobnosti z znanim ameriškim igralcem Vinom Dieselom, je odločno zanikal, da bi sodeloval v tem vandalskem pohodu. Pravi, da se je resnosti položaja začel zavedati šele, ko sta voznika tanka zapeljala na "prepreko".

"Nisem mogel narediti nič, saj sem bil na vrhu tanka, ob tem pa sem šele pozneje videl, da sta vozili v barvah naših nogometnih tekmecev iz Rima in Brescie," je dejal Migliaccio, ki je pred letošnjim prihodom v Atalanto pet let igral za Palermo, eno leto pa za Fiorentino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.