Šport > Nogomet
17 ogledov

Italijani: "Iličić ne pozna strahu!"

Josip Ilicic Ili%C4%8Di%C4%87 Walter Samuel Žurnal24 main
Samo dve tekmi je potreboval Josip Iličić, da osvoji srca Sicilije. Po zadetku Interju mu kljub porazu pojejo hvalnice. "Sploh nisem pričakoval, da bom igral," medtem pravi Iličić.
S svojo predstavo je upravičil zaupanje trenerja Delia Rossija in prepričal navijače na Barberi.
Spletna stran Palermomania

"Iz Interblocka v Maribor, na koncu pa se je spremenil v enega izmed ključnih igralcev Rosanerov," z opisom športne poti Josipa Iličića začenjajo na spletni strani navijačev Palerma. "Jojo" je v nedeljo skupaj z Arminom Bačinovićem že na drugi tekmi v dresu nove ekipe premierno začel prvo minuto in po lepi akciji in nekaj sreče zabil za vodstvo. "S svojo predstavo je upravičil zaupanje trenerja Delia Rossija in prepričal navijače na Barberi. Edina slaba stran je končni rezultat," še dodajajo. NE SPREGLEJTE GALERIJE IZ PALERMA, KJER JE ILIČIĆ ODPRL SVOJ STRELSKI RAČUN PRI ROZA-ČRNIH

Vem, da moram še odrasti in biti pripravljen, kadarkoli bi me trener poklical.
Josip Iličič

Iličić je po tekmi Italijane navdušil s skromnostjo, ki ga je odlikovala že med igranjem v slovenski ligi. Povedal je: "To je fantastičen občutek, da sem lahko zabil gol pred našimi navijači, čeprav sem zelo razočaran zaradi poraza. Vsi smo si želeli doma osvojiti vsaj točko. Po mojem golu smo zapravili veliko priložnosti, da bi povišali vodstvo, in na koncu je bilo težko nadzirati igro. Vseeno sem prepričan, da nam bo šlo bolje že na naslednji tekmi. Raje bi proslavljal svoj debi s pozitivnim rezultatom, čeprav sem zelo zadovoljen s svojo predstavo, saj smo igrali proti prvakom Evrope in to se ti ne zgodi vsak dan, sploh pa ne igralcu, kot sem jaz, ki se še ni dobro navadil igrati v Serie A," je dejal Iličić in pristavil, da ni vedel, da bo tekmo začel v prvi postavi:

"Nisem pričakoval, da bom igral od začetka, toda odzval sem se dobro in vesel sem, da sem prispeval svoje. Vem, da moram še odrasti in biti pripravljen, kadarkoli bi me trener poklical," je še dejal Iličić.

To je fant, ki ima izjemno nogometno osebnost, nima strahu, v svojem repertoarju pa ima poteze za velike tekme.
Walter Sabatini

Medtem se je oglasil tudi Palermov športni direktor Walter Sabatini. Človek, ki je podpisal prihod dvojca Iličić-Bačinović k Rosanerom, je pohvalil Iličićevo "nogometno osebnost" in pristavil, da je igralec za velike tekme: "Iličićev gol? To je fant, ki ima izjemno nogometno osebnost, nima strahu, v svojem repertoarju pa ima poteze za velike tekme. Še naprej bo dobro igral zase in za Palermo," je povedal Sabatini. Palermo in Iličić sta se sicer po tekmi znašla v pravi medijski vojni, saj je predsednik rozastih Maurizio Zamparini ostro napadel sodnike tekme. "Inter je novi Juventus!" je besnel Zamparini in jasno meril na sodniški podkupovalni škandal, ki je pred leti izbruhnil na Apeninskem polotoku. "Če ste vsi Interisti zadovoljni s tem, kar ste videli, sem vesel za vas," je še ironično pripomnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.