Šport > Nogomet
34 ogledov

Italijani izstavili račun Maradoni: za 39 milijonov €

Maradona Gazzetta dello Sport Milano obisk DVD film predstavitev EPA
Italijanske davčne oblasti so nekdanjemu argentinskemu nogometnemu zvezdniku Diegu Maradonu vročile papirje, ki dokazujejo njegov 39-milijonski dolg.

Nekdanji zvezdnik italijanskega Napolija in svetovni prvak Diego Armando Maradona italijanskim oblastem dolguje še iz časa, ko je navduševal na Apeninskem polotoku in s sinje modrimi dvakrat pokoril konkurenco v Serie A.

52-letnik dolguje 39 milijonov evrov, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa, oblasti pa so mu papirje vročile ob obisku Milana, kjer je na sedežu športnega dnevnika La Gazzetta dello Sport sodeloval pri predstavitvi DVD-ja z naslovom Maradona – nikoli običajen človek.

S tem, ko so Maradoni vročili papirje, imajo italijanske oblasti pravico, da zasežejo Argentinčevo imetje v Italiji. Oblasti so mu že leta 2005 sporočile, da mora plačati 37,2 milijona evrov ter kar 23,5 milijona obresti, je zapisala francoska tiskovna agencija AFP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.