Šport > Nogomet
9 ogledov

Ivanković spet z Mamićem

Branko Ivanković se je vrnil na klop Dinama. Žurnal24 main
Pet mesecev za tem, ko je odšel s klopi nogometašev Dinama, se Branko Ivanković vrača nanjo. Novi strateg modrih je zapolnil vrzel, ki je nastala ob odhodu Zvonimirja Solda.
Branko Ivanković, ki je Dinamo vodil v zmagi modrih nad Ajaxom v Amsterdamu in imel z njimi rekorden niz zmag lani, je klop Zagrebčanov zapustil po besednem izpadu in žaljenju direktorja Dinama Zdravka Mamića na dvoranskem prvenstvu.

Ivanković je srečen ob vrnitvi v Maksimir: "Sklenili smo štiriletni dogovor. Obe strani imata veliko željo, da to obdobje ostanemo skupaj." Karizmatični Mamić je pred novinarji še enkrat razčistil okoliščine okoli Ivankovićevega odhoda pred slabega pol leta: "To je primer, ki se zgodi le enkrat v življenju. Vse je bilo prenapihnjeno, vse skupaj pa se ni imelo časa niti ohladiti. To je zagotovo eden od najsrečnejših dni v mojem življenju. Vrnitev Branka Ivankovića govori o visoki morali vseh udeležencev v zgodbi."

Mamić zagotavlja, da bodo navijači Dinama gledali odličen nogomet: "Kar lahko rečem že zdaj, je, da s svojim življenjem zagotavljam, da bo Dinamo v prihodnjih štirih letih boljši kot kdajkoli prej."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.