Šport > Nogomet
61 ogledov

Tožilstvo za Guberca predlagalo pripor

Olimpija Koper Ivica Guberac Saša Despot
Slovenskega nogometaša organi pregona še niso uspeli zaslišati na sodišču.

Na začetku oktobra so v koprskem stanovanju Ivice Guberca našli pol kilograma heroina.

Nogometaš, ki trenutno igra za ruski Himki, se je prek medijev branil, da je ključe stanovanja posodil prijatelju in da s preprodajo droge nima nič.

A koprsko tožilstvo njegovi zgodbi več kot očitno ne verjame. Zaradi begosumnosti in ponovitvene nevarnosti je tožilstvo za Guberca predlagalo pripor, poročajo Primorske novice.

Guberčeva trenutna zagovornica Monika Mavsar se je za omenjeni časnik že odzvala: "Ivica Guberac bo prišel na sodišče in se zagovarjal. Povedal bo vse. S tem, kar mu očitajo, nima nič. Odgovarjal bo tudi na vsa vprašanja."

Guberac naj bi na koprsko sodišče prišel čez dva tedna, ko se bo odločalo o predlogu pripora s strani tožilstva.

Kopica obremenilnih dokazov

Primorske novice so v soboto poročale še o tem, da so imeli koprski kriminalisti pred pisanjem kazenske ovadbe proti Gubercu precej obremenilnih dokazov.

Razkrili so še, da bodo Guberca na sodišču branili odvetniki iz odvetniške pisarne Mira Senice in tudi Stojan Zdolšek.

Organi pregona v povezavi z omenjenim primerov še vedno iščejo 27-letnega Shqiprona Hoxhaja, slednjega skušajo najti tudi z mednarodno tiralico.

Komentarjev 2
  • allstarr111 13:04 06.november 2016.

    pa dejte ga nehat šputavat, fnt igra loptu in nema cajta za na sudišće, joj kare naivčine teli naši in policaji in sodnija tožilstvo pa tko enaka pesem.

  • cogocogo 13:04 05.november 2016.

    ja prav caka tale hodza da ga primejo kdo ve kje je ze ,,,so morali prej mislit na to ,,saj ti lriminalci niso neumni ,,,zato pa jim uspeva na nasih sodiscih da zadeve cudezno propadejo ,,,no seveda z pomocjo cudeznih ...prikaži več cudeznih odvetnikov ja teh ki te barabe resujejo z krvav denar pa imamo res vedno vec ,,,sicer pa je pravno drzavo dokoncno pokopal ravno doktor prava mirko ,,