Šport > Nogomet
20 ogledov

Izgnani trije tuji nogometaši Olimpije

Agim Ibraimi, Bonifacio Leonardo Augusto (na sliki desno) in Milan Purović so mo Žurnal24 main
V torek so policisti ugotovili, da trije tuji igralci ljubljanskega nogometnega prvoligaša Olimpije nimajo urejenih papirjev za bivanje in delo. Bonifaciu, Puroviću in Ibraimiju je potekel vizum.

Policisti so pri rednem pregledu zakonitosti bivanja v Sloveniji ugotovili, da trije tuji nogometaši Olimpije, Bonifacio Leonardo Augusto, Milan Purović in Agim Ibraimi, nimajo urejenih vseh potrebnih papirjev za nemoteno bivanje v Sloveniji. Vsem trem je potekel vizum oziroma dovoljenje za začasno bivanje v Sloveniji, tako da so morali po 32. členu zakona o tujcih zapustiti državo. Zanimivo, da so se s podobnim primerom pred začetkom finala državnega prvenstva srečali tudi hokejisti Tilie Olimpije.

Vizum bodo uredili le za Ibraimija

Bonifaciu in Puroviću je pogodba z Olimpijo potekla, tako da v klubu najverjetneje ne bodo podaljšali njunih viz za bivanje v Sloveniji. Povsem drugače je z mladim Ibraimijem, kateremu naj bi Olimpija vizo uredila v nekaj dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.