Šport > Nogomet
16 ogledov

Izgredi na "prijateljski" tekmi med Bolgari in Izraelci

Ashodod vs. CSKA Sofija Youtube
Prijateljska pripravljalna tekma med bolgarskim klubom CSKA Sofija in izraelskim Ashdodom se je predčasno končala zaradi izgredov bolgarskih huliganov.

Načeloma naj tekma proti izraelskemu nogometnemu klubo Ashdod v Sofiji bolgarskemu klubu CSKA Sofija nudila dobro pripravo na prihajajočo sezono, a se je tekma predčasno končala potem, ko so na igrišče pritekli bolgarski hulgani.

Izgredi so izbruhnili v prvi minuti sodnikovega dodatka v drugi polovici tekme. Ashdod je vodil z 1:0, ko je eden od izraelskih nogometašev grdo podrl Bolgara. Izraelec si je prislužil rdeči karton, a je vseeno prišlo do prerivanja med igralci obeh ekip. 

Ko so se nogometaši že pomirili, pa je s tribun najprej priletelo nekaj steklenic in drugih predmetov, nato pa so na igrišče pritekli agresivni navijači Sofije. 

Več izraelskih nogometašev so huligani zadeli s predmeti, z nekaterimi pa so tudi obračunali fizično. Izraelski nogometaši so Bolgarom pobegnili na nasprotno tribuno in jo zapustili skozi vhod za gledalce. 

Bolgarski navijači so se nato izživljali še nad domačo ekipo, ki ni dovolj hitro zapustila igrišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.