Šport > Nogomet
42425 ogledov

"Izgubila sem otroka, on ga je čez teden naredil moji prijateljici"

Annie Kilner Profimedia
Zvezdnik je prekoračil kar nekaj mej, a še vedno ohranja upanje.

Annie Kilner je bila 11 let partnerica sedanjega člana Manchester Cityja in angleške reprezentance Kyla Walkerja, ki med svojo kariero redno skrbi za takšne in drugačne škandale. Nazadnje se je na prvih straneh tabloidov znašel na začetku epidemije koronavirusa v Veliki Britaniji, ko je v času 'samoizolacije' k sebi povabil prostitutki. 

Zdaj se je oglasila njegova nekdanja žena, ki mu je dolga leta oproščala vse skoke čez plot. "Kar je počel meni in najinim otrokom, se ne da opisati z besedami. V marcu preteklega leta se je spečal z neko zvezdo iz resničnostnega šova, nato pa me je prosil, naj ga vzamem nazaj. A že v juliju je znova počel enake reči. Niso minili niti trije meseci in nekdo je bil že noseč. Najin najmlajši otrok je star eno leto. Kdo počne takšne stvari?" je za Sun izjavila Annie.

"Ne verjamem, da bom še kdaj ista oseba po tem, kar mi je storil. Tega si nisem zaslužila. Poskušala sem ga sovražiti, a kako naj sovražim človeka, ki ga moji otroci obožujejo? Pred varanjem je bil moj najboljši prijatelj, moja sorodna duša, vedno sem lahko računala nanj."

Kyle Walker Zvezdnik Šport Svetoval samoizolacijo, k sebi pa povabil dve prostitutki

Kot prva je Walkerjeva stranpota razkrila prav dekle s katero je nogometaš varal Kilnerjevo. Po svetovnem prvenstvu 2018 jo je nagovorila preko instagrama in ji povedla, da sta z njenim možem imela spolne odnose v njegovem Bentleyju. In to večkrat. Zveza med Kylom in Kilnerjevo je vseeno vzdržala.

Annie je kasneje v juniju 2019 spontano splavila, že julija pa je znova preko instagrama prejela sporočilo, tokrat se ji je javila prijateljica Lauryn Goodman, ki ji je povedala, da je noseča, oče pa je seveda bil 'poskočni' branilec. S tem je Kilnerjeva soočila Walkerja, ki je nato vse skupaj tudi priznal.

Kyle Walker | Avtor: Profimedia Profimedia

"Ne razume posledic. Dolgo sem mu odpuščala, čeprav sem vedela, da se bo vse skupaj nadaljevalo. Zrasla sem v družini, kjer je bilo veliko ljubezni, takšno sem želela tudi za svoje najbližje, sebe sem postavila na zadnje mesto. Zaradi otrok sem mu želela dati še zadnjo priložnost, a ne vem, kako bi živela s tem, da ima otroka z drugo."

Lauryn zdaj toži Annie, saj ji želi preprečiti njene komentarje o sebi na socialnih omrežjih. Walker Kilnerjevo še vedno želi nazaj, spoznala sta se sicer pri petnajstih, Annie pa se še odloča. Angleški reprezentant sicer v vmesnem obdobju ni ravno vzdržen, kar je razkril škandal s prostitutkama.

 

Komentarjev 1
  • kapibara 09:50 16.junij 2020.

    Tako ali tako, je bila z njim samo zaradi denarja.. Takih stvari se NE trpi..