Šport > Nogomet
20 ogledov

Izgubljeni telefon se je vrnil z darilom

liverpool navijači EPA
Belgijski napadalec Divock Origi je razkril, s katerimi besedami je trener Jürgen Klopp ob polčasu motiviral svoje varovance, ki so po preobratu izločili Borussio Dortmund.

Angleški nogometni velikan se je po epskem preobratu v četrtfinalu Lige Evropa uvrstil med štiri najboljše ekipe drugega najmočnejšega klubskega tekmovanja v Evropi.

Trener Liverpoola Jürgen Klopp se je ob tej priložnosti pomeril s svojo nekdanjo ekipo in jo izločil iz tekmovanja.

Prva tekma angleškega in nemškega prvoligaša se je končala z neodločenim izidom, na drugi pa so gostje iz Dortmunda vodili že s 3:1.

A Liverpool se ni predal in z goloma Philippeja Coutinha in Mamadoua Sakha prišel do izenačenja, za pravcati delirij na Anfieldu pa je v sodnikovem podaljšku poskrbel Dejan Lovren, ki je v 91. minuti postavil kočnih 4:3 v korist angleškega kluba.

''Ob polčasu smo zaostajali z 2:0 in trener nam je rekel, da moramo ustvariti trenutek, o katerem bomo pripovedovali svojim vnukom, in ustvariti poseben večer za naše navijače. Verjeli smo v to. Ko smo dosegli prvi gol, smo čutili, da bo to poseben trenutek. Na koncu bi lahko zadel napadalec ali branilec. Vsi smo se borili za žogo. Zaslužili smo si zmago,'' je povedal Origi.

Tekmo pa si bo dodobra zapomnil tudi navijač Liverpoola Liamie Marum, ki je med proslavljanjem zadetka Dejana Lovrena izgubil svoj mobilni telefon. Ta je pristal na nogometni zelenici, kasneje pa mu ga je vrnil eden od predstavnikov varnostne službe. 

Še preden se je telefon vrnil v roke lastnika, pa ga je na igrišču našel Sakho, ki je posnel selfi z Origijem. Nogometaša Liverpoola sta s to preprosto potezo navijača spravila v dobro voljo. ''Kaj naj rečem drugega kot neverjetno?'' je objavi na družabnem omrežju pripisal Marum.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.