Šport > Nogomet
20333 ogledov

Izpoved nogometaša: Dekleta smo prodajali kot pri Monopolyju

Jermaine Pennant Epa
Nekdanji zvezdnik Arsenala in Liverpoola, Jermaine Pennant, je šokiral javnost s svojo avtobiografijo.

Nekdanji zvezdnik Premierlige Jermaine Pennant ponovno buri duhove angleške javnosti. Potem ko je v februarju snemal spolni odnos s svojo soprogo ter računal za ogled posnetka na spletu, se je tokrat odločil, da izda svojo avtobiografijo, v kateri podrobno opisuje, kaj so on in njegovi soigralci počeli s svojimi dekleti.

"Mi smo temu pravili 'Monopoly'. Delili smo si dekleta, kot da so naša lastnina. Če sem sam imel spolni odnos z nekim dekletom, nato pa si je isto poželel nekdo od mojih soigralcev, mi je moral plačati, kot da bi stopil na moje polje na Monopolyju," je v svoji avtobiografiji zapisal Pennant.

"Vse je bilo odvisno od tega, kako privlačne so bile. Če so bile top klase, so mi zanje morali plačati 100 funtov. Za tiste slabše sem dobival samo po 14 funtov," je še zapisal Pennant, ki pa ni hotel razkriti imena soigralcev pri Monopolyju.

Jermaine Pennant | Avtor: Instagram Instagram

Pennant, ki je svojo kariero zaključil v 7. angleški ligi, pred tem pa je nastopal v Singapurju, velja za problematičnega fanta otoškega nogometa.

Februarja 2004 so mu za 16 mesecev odvzeli vozniško dovoljenje, potem ko se je po cesti vozil v napačno smer. Januarja 2005 pa je bil aretiran, ker se je pijan zaletel s svojim Mercedesom v ulično svetilko, medtem ko še vedno ni imel vozniškega dovoljenja. Med zaslišanjem se je predstavil kot soigralec Ashley Cole, tako da je poleg vožnje pod vplivom alkohola in brez dovoljenja, obtožen še za krivo pričanje. Prejel je 90-dnevno zaporno kazen, a je bil pogojno izpuščen po 30 dneh. Takoj se je vrnil na nogometne zelenice, kljub temu da je moral tudi med tekmo nositi elektronsko zapestnico na gležnju. Med sojenjem se je tudi izkazalo, da je Pennant nepismen.

Leta 2007 je bil aretiran zaradi verbalnega napada na svojo partnerico Amii Grove, a jo je odnesel zgolj s plačilom denarne kazni. Ni pa imel takšne sreče aprila leta 2012, ko je bil znova aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola, brez vozniškega dovoljenja in registracije vozila ter povzročitve nesreče. Takrat je moral odsedeti 8 tednov.

Komentarjev 2
  • NeAnonimni 13:14 17.september 2018.

    Eh, to so take babe.. k itak vse isto zgledajo, se isto obnašajo.. Čeprav jih je najbrž 100+ je tko kot da bi sam z eno..