Šport > Nogomet
79 ogledov

Realovec z 200 km/h bežal pred policijo

james rodriguez Reševalni pas/Twitter
Kolumbijskega napadalca Jamesa Rodrigueza je ob prihodu na trening Real Madrida spremljalo policijsko vozilo, ki ga je pred tem ujelo pri vožnji z 200 km/h.

''Ustavi, ustavi na desni!'' je ob prihodu v Realovo klubsko bazo Valdebebas po zvočniku vpil policist v avtomobilu znamke Opel Astra. 
Prizor v stilu hollywoodskega filma je bil posledica divje vožnje Jamesa Rodrigueza, ki je po avtocesti v bližini Madrida dirkal z 200 km/h. Pri tem so ga zasačili policisti v civilnem avtomobilu in se podali v lov za nogometašem.

A Rodriguez se za njihove pozive ni zmenil in pripeljal vse do Realovega trening centra, kjer mu je uspelo zapeljati v poslopje. Policiste so na vhodu ustavili klubski varnostniki, po obrazložitvi, kaj se dogaja, pa jim ni preostalo drugega, kot da jih spustijo naprej.

''Lovili smo ga pri vožnji z 200 km/h,'' je pojasnil eden od mož v modrem. Omejitev hitrosti na predelu, kjer je divjal nogometaš Reala, sicer znaša 120 km/h, ponekod celo manj.

Če bo spoznan za krivega, mu grozi odvzem vozniškega dovoljenja, kar se je nedavno zgodilo tudi njegovemu klubskemu kolegu Karimu Benzemaju.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 11:36 02.januar 2016.

    Mogoče ga ni zastopil ko je vpil "Pull over, Pull over" in vpli nazaj "NO, NO it is sweater"...HE HE HE....BUTEC IN BUTEC.COM