Šport > Nogomet
86 ogledov

Zgovorna gesta Jana Oblaka

jan oblak atletico madrid trening EPA
Slovenski reprezentančni vratar se je na treningu pridružil nogometašem Atlético Madrida.

Jan Oblak bo, kot kaže, kmalu pripravljen za vrnitev na nogometne zelenice, potem ko si je v zaključku lanskega leta poškodoval ramo na tekmi z Villarrealom in dva dni kasneje v Londonu uspešno prestal operativni poseg.

Slovenski reprezentant bi moral počivati od 90 do 120 dni, vendar dobra dva meseca po poškodbi že trenira po ustaljenem programu, kar je dobra novica za trenerja Diega Simeoneja.

Oblak je prvi individualni trening opravil že pred tednom dni, danes pa se je pridružil svojim soigralcem. ''Jan Oblak je med jutranjim treningom treniral z ekipo,'' je prek uradnih kanalov sporočil madridski velikan.

Atlético prihodnji teden čaka prva tekma osmine finala Lige prvakov z Bayerjem iz Leverkusna, za zdaj pa ni jasno, ali bo že na BayAreni v vratih stal slovenski čuvaj mreže. V domačem prvenstvu so Atleti na četrtem mestu, ki še vodi v kvalifikacije za najmočnejše klubsko tekmovanje v Evropi.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.