Šport > Nogomet
16 ogledov

Jan: "Vedno sem se dobro počutil v Tivoliju"

hokej olimpija Anže Petkovšek
Slovenec na klopi Gradca Ivo Jan je za razliko od navijačev Telemach Olimpije sinoči zadovoljen zapuščal ljubljanski Tivoli.

"S končnim rezultatom ne morem biti povsem zadovoljen, saj smo dobili kar pet zadetkov. Moji fantje so imeli o domačem moštvu, ki premore določeno kakovost in hitro kaznuje vse napake, vse potrebne informacije, vendar niso odigrali vseh šestdeset minut na potrebnem nivoju. Kljub temu pa smo prišli do želenih treh točk," je po učinkoviti predstavi hokejistov Gradca proti Ljubljančanom (5:7) v 14. krogu Lige Ebel razmišljal strateg avstrijske zasedbe Ivo Jan.

"Vedno sem se dobro počutil v Tivoliju, ne glede na to, če sem igral za domače ali gostujoče moštvo. Gradec je sedaj moja ekipa in vesel sem te zmage. Zadovoljen sem, da se dobi priložnost kot glavni trener. Ekipa je dobro reagirala in začela dosegati zadetke. Opažam, da so fantje precej bolj sproščeni in motivirani kot v preteklosti," je dodal Jan in pojasnil, da se pred včerajšnjo tekmo ni srečal s svojim nadrejenim v slovenski izbrani vrsti Nikom Zupančičem: "Pred tekmami ni čas za takšne sestanke, saj sem povsem osredotočen na svoje delo. Trenutno razmišljam le o vsaki naslednji tekmi svoje ekipe."

Ko pet doseženih zadetkov ne zadostuje za zmago
 
Pred novinarje je precej slabše volje stopil domači napadalec Andrej Hebar, ki se je v 27. minuti izkazal z zadetkom za 3:3, nato pa le nemočno opazoval poigravanje gostujočih napadalcev: "Začeli smo dobro, nato malce padli, a se vrnili v igro. Sledilo je nekaj individualnih napak, ki so nad dokončno pokopale. Kljub temu, da smo bili oslabljeni, smo se borili do konca, a je bilo napak bistveno preveč. Dosegli smo kar pet zadetkov, kar pa ni bilo dovolj za zmago. Upam, da se bomo čim prej sestavili."

"Sistem tekmovanja je takšen, da nam še vedno omogoča nastop v končnici. V določenih obdobjih tekme igramo dobro, a nam tega ne uspe prikazati skozi celoten dvoboj," je dodal Hebar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.