Šport > Nogomet
4 ogledov

Januzaj za kosovsko TV: "Vse za United"

Januzaj Kosovo KTV televizija intervju Manchester United Priština Reševalni pas/Twitter
Mladi zvezdnik Manchester Uniteda Adnan Januzaj je v pogovoru za kosovsko televizijo KTV zatrdil, da si želi ob dvomih glede svoje prihodnosti ostati pri rdečih vragih.

"Od začetka sem si želel igrati za United in zdaj imam to priložnost. Vesel sem, da sem zabil tista dva gola. Odzivi so bili zelo dobri in zadovoljen sem bil z obema. Trdo delam na treningih, trener mi je dal priložnost, jaz pa sem zabil dva gola," je v pogovoru za kosovski KTV dejal Adnan Januzaj.

18-letnemu mlademu belgijskemu reprezentantu se pogodba s klubom izteče ob koncu sezone, po dobrih predstavah v dresu članskega moštva Manchester Uniteda pa so se zanj začeli zanimati velikani.

Wilmots razjezil očeta

Nič drugače ni na reprezentančni sceni, kjer lahko poleg belgijske še vedno izbere tudi reprezentanco Kosova, Albanije, Hrvaške, Srbije, Anglije in Turčije. Njegov oče in agent se je pred dnevi jezno odzval na besede belgijskega selektorja Marca Wilmotsa, ki je dejal, da v zvezi z mladim talentom "ne misli barantati".

Prihodnost pri rdečih vragih iz Manchestra se tako zdi veliko bolj gotova od njegove prihodnosti pri rdečih vragih iz Belgije.

Giggsu postavlja veliko vprašanj

"Upam, da bo ta sezona zelo dobra. Želim dati vse za United in postati najboljši igralec na svetu," je za KTV še dejal Januzaj. "Lahko se učim od Ryana Giggsa, ker igrava na enakem položaju. Velikokrat mu postavljam vprašanja. Prav tako imam dober odnos s Sirom Alexom Fergusonom, ki mi je dal prvo priložnost proti West Bromwichu. Sem igralec Uniteda in dal bom vse za United."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.