Šport > Nogomet
12 ogledov

Jarnija zanima Triglav Gorenjska

Robert Jarni, nekdaji odlični hrvaški reprezentant, je leta 2008 sedel na klopi Žurnal24 main
Novopečeni nogometni prvoligaš Triglav Gorenjska v svoje trenerske vrste lovi legendarnega hrvaškega nogometaša Roberta Jarnija, ki sporoča: "Triglav me zanima!"

Nekdanji hrvaški nogometni reprezentant Robert Jarni, ki je v svoji karieri nastopal tudi za madridski Real, z reprezentanco pa osvojil tretje mesto na svetovnem prvenstvu leta 1998 v Franciji, je resen kandidat za trenerski stolček novega slovenskega prvoligaša Triglava Gorenjska.

Izjavo Jarnija so objavili tudi na spletni strani kluba: "Vsekakor me zanima, sem prost trener in želim delati v klubu, kjer je red in kjer lahko s svojim znanjem prispevam k razvoju!" Legendarni bočni igralec je šele na začetku svoje trenerske poti, do zdaj pa je le za kratek čas vodil Hajduk. Kljub temu bo, če bo do podpisa pogodbe prišlo, eden najbolj znanih nogometašev, ki bo deloval v slovenskem klubskem nogometu. "Vzpostavili smo stik in za nas je tak nogometni človek vsekakor zanimiv. Do uresničitve je še dolga pot, a informacije si izmenjujemo ..." je dejal direktor kluba Miran Šubic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.