Šport > Nogomet
19 ogledov

Je Adriano ustrelil 20-letnico? Že zanikal.

Adriano avto streljanje preiskava policija EPA
Brazilske oblasti so v soboto sporočile, da je 20-letno dekle na policiji v Ríu de Janeiru prijavilo streljanje, v katerega naj bi bil vpleten Adriano, nekdanji brazilski zvezdnik Interja in Rome. 20-letnici so v Adrianovem avtomobilu prestrelili dlan.

Mladenko so oskrbeli v bolnišnici v Ríu de Janeiru, potem ko naj bi poškodbo dlani dobila v avtomobilu nogometaša Adriana, s katerim je zapustila eno izmed lokalnih diskotek. 20-letnica je utrpela odprt zlom na eni izmed dlani, kot posledica strela, potrebovala pa bo tudi operacijo. Adriano naj bi se v trenutku strela v avtomobili zabaval s kar štirimi dekleti, poleg njega pa je sedel tudi eden izmed njegovih oboroženih varnostnikov.

Policisti so Adrianov avtomobil že zasegli in začeli preiskavo. Pištola 40-milimetrskega kalibra naj bi se sprožila nenamerno, ko jo je Adriano razkazoval svojim damam. Eno izmed prijateljic ustreljenega dekleta, ki se je v času dogodka prav tako nahajala v avtomobilu, so policisti že zaslišali. Nogometaš Corinthiansa je medtem zanikal popularno verzijo dogodkov, saj naj bi se ustreljena sama poigravala s pištolo na zadnjem sedežu, ko se je le-ta sprožila.

Adrianu po povratku v domovino napačne strani časopisov sicer niso tuje. Leta 2009 so ga obtožili, da je na ime svoje mame kupil motor in ga nato prodal enemu izmed glavnih preprodajalcev droge, na internetu pa so se pojavile tudi njegove fotografije s puško, za katero je kasneje dejal, da je le igračka.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.