Šport > Nogomet
26 ogledov

Je Cisse izsiljeval nekdanjega soigralca z vročim posnetkom?

Mathieu Valbueno, Djibril cisse Profimedias
Nekdanjega francoskega reprezentanta Djibrila Cisseja je aretirala francoska policija zaradi suma izsiljevanja. Žrtev pa naj bi bil njegov nekdanji soigralec.

Francoski mediji poročajo, da je policija aretirala nekdanjega francoskega reprezentanta in igralca FC Liverpoola Djibrila Cisseja. 34-letnik, ki je trenutno brez nogometnega kluba, naj bi skupaj s še tremi moški z intimnim posnetkom izsiljeval znanega nogometaša.

Po nepotrjenih informacijah naj bi bil na posnetkih nekdanji soigralec Cisseja pri francoski reprezentanci Mathieu Valbuena. Policija primer zaenkrat še raziskuje in o vsebini posnetka ni spregovorila, je pa potrdila, da naj bi bil posnet moški v intimnih prizorih.

Cisseja naj bi v naslednjih dneh izpustili, saj naj bi imel manjšo vlogo pri kriminalnem dejanju, v primeru obsodbe pa mu, ne glede na to, grozi do pet let zapora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.