Šport > Nogomet
22 ogledov

Jezni Baski: Plačanci odidite!

Athletic Bilbao Youtube
Navijači baskovskega Athletic Bilbaa so Fernandu Llorenteju in Javi Martinezu jasno sporočili, da si ju ne želijo več v klubu.

Fernado Llorente in Javi Martinez sta bila še ob koncu sezone verjetno najbolj priljubljena nogometaša Athletic Bilbaa, a stvari v nogometu se hitro obrnejo. Llorente in Martinez sta z dobrimi igrami v dresu baskovskega velikana nase opozorila najboljše klube na stari celini, ki so seveda hitro stegnili svoje lovke. Oba nogometaša sta pred izhodnimi vrati, kar vročekrvni navijači Bilbaa niso sprejeli najboljše. Nogometaše so boiskali na treningu, glavni tarči pa sta bila ravno Llorente in Martinez. Z glasnim vzklikanjem in tudi transparentom, na katerem je pisalo "Mercenaries Kanpora" oziroma "Plačanci odidite", so jasno izrazili svoje mnenje.

Martinez naj bi bil po poročanju tujih medijev tik pred prestopom v Bayern München, Llorente pa je z eno nogo že v Londonu pri Arsenalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.