Šport > Nogomet
35 ogledov

Jezni Ronaldo: Nisem še v pravi formi

real madrid valencia cristiano ronaldo Reuters
Cristianu Ronaldu marsikdo očita pomanjkanje samokritičnosti, a Portugalec je po začetku španskega prvenstva stopil pred novinarje in dejal, da še zdaleč ni bil zadovoljen s svojo predstavo.

Real Madrid je prvenstvo začel s težkim srečanjem proti Valencii. Čeprav bodo netopirji tudi v letošnji sezoni najverjetneje v veliki senci Reala in Barcelone, so znova sestavili spoštovanja vredno zasedbo, ki se bo znova poskušala čim bolj približati španskima gigantoma. Sodeč po prvi tekmi je pred njimi znova odlična sezona, saj so začeli z gostujočim remijem proti Realu (1:1). Na drugi strani je veliki tekmec galaktikov, Barcelona, začel z zanesljivo zmago proti Real Sociedadu (5:1) in pred prvo tekmo španskega superpokala potrdil odlično formo.

Če so bili Katalonci nasmejani zaradi dobre predstave, je bilo povsem drugače v prestolnici. Med najbolj kritičnimi je bil Cristiano Ronaldo. "Za nami je dobro srečanje. V drugem polčasu smo bili veliko boljši, toda nismo izkoristili svojih možnosti. Zdaj moramo pogled usmeriti naprej in dvigniti glave," je začel Portugalec in nadaljeval: "Nisem še pravi; nadejam se, da bom čim hitreje prišel v polno formo."

Galaktike že v četrtek čaka naslednja preizkušnja. V prvi tekmi španskega superpokala jih čaka prvi letošnji El Clasico. "To bo težka tekma, saj je Barcelona naš velik rival. Videli bomo, kaj se bo zgodilo," je bil kratek CR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.