Šport > Nogomet
85 ogledov

Jogan bi nekoč igral v Italiji

Kris Jogan (na fotografiji desno) je že na svoji prvi tekmi za mlado reprezentan Žurnal24 main
Mladi slovenski nogometni reprezentant Kris Jogan je na prijateljski tekmi mladih reprezentanc s Hrvaško nase ob prvem nastopu za izbrano vrsto opozoril z zadetkom.

Član Gorice in mlade slovenske reprezentance Kris Jogan je eden od upov slovenskega nogometa v bližnji prihodnosti.

Nase je opozoril na svojem debiju, ko je na gostovanju reprezentance na Hrvaškem pri porazu z 2:1 zabil edini gol za Slovenijo. V intervjuju za spletno stran Nogometne zveze Slovenije (NZS) je Jogan dejal, da je njegova želja preboj v Italijo, še pred tem pa si želi zaigrati v dresu Olimpije ali Maribora.

Vzornika 19-letnega Primorca, ki je v slovenskem prvenstvu zabil štiri zadetke, sta Brazilec Ronaldo in Portugalec Cristiano Ronaldo, po premiernem zadetku pa je dejal: "Dober občutek je zadeti že na svojem debiju. Občutki po vsakem zadetku so zelo lepi, še posebej, ko ga dosežeš za svojo državo."

Jogan je med drugim dejal še, da je bila tekma zanj proti Hrvaški takšna kot vsaka druga, in dodal, da mora dober nogometaš imeti vse oziroma čim več dobrih lastnosti, da je lahko res dober. Predvsem mora primerno razmišljati in biti samozavesten.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.