Šport > Nogomet
54 ogledov

Jokić iz Španije v Rusijo

bojan jokić slovenska nogometna reprezentanca trening stožice Saša Despot
Slovenski nogometni reprezentant Bojan Jokić, ki se je konec januarja razšel s španskim Villarrealom, bo svojo kariero nadaljeval v dresu ruskega prvoligaša Ufe.

S trenutno osmouvrščeno ekipo ruskega državnega prvenstva je slovenski reprezentant Bojan Jokić podpisal pogodbo do konca sezone 2017/18.

Čeprav so po prekinitvi pogodbe z Villarrealom zanimanje za Jokića pokazali tudi nekateri klubi iz Anglije, Bristol City, Norwich City in Queens Park Rangers, se je 30-letni levi bočni branilec odločili za Ufo. V ruskem prvoligašu bo ostal najmanj do konca sezone 2017/18, če bosta obe strani zadovoljni, pa lahko pride do podaljšanja pogodbe še za eno leto.

Za Jokića, ki je slovensko reprezentanco odigral 82 tekem, več od njega sta jih do zdaj igrala le Boštjan Cesar in Valter Birsa, bo Ufa njegov sedmi klub v karieri. Do zdaj je igral še za Triglav, Gorico, Sochaux, Chievo, Villarreal in Nottingham Forest.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.