Šport > Nogomet
14 ogledov

Jordan: "Prekleti italijanski pankrt"

Žurnal24 main
Torkov obračun prve tekme osmine finala Lige prvakov med Milanom in Tottenhamom je zaznamoval tudi kapetan rdeče-črnih Gennaro Gattuso, ki je za nekaj trenutkov izgubil živce.
Potem ko ga je Jordan neprestano spravljal ob živce, ga je užalil z nizkotnimi besedami, da je prekleti italijanski pankrt.
Claudio Pasqualin

Legendarni vezist Milana se je za nedopustno vedenje hitro opravičil, a ni želel izdati, s čim ga je Joe Jordan, pomočnik Harryja Redknappa, spravil iz tira. "Ne bom vam povedel, kaj sva si govorila. Bom sprejel kazen? Sprejel bom, karkoli mi bodo dali," je dejal robustni Gennaro Gattuso. Veliko bolj zgovoren pa je bil njegov agent Claudio Pasqualin. "Potem ko ga je Jordan neprestano spravljal ob živce, ga je užalil z nizkotnimi besedami, da je prekleti italijanski pankrt,“ je za radio Kiss Kiss dejal Pasqualin in dodal: "Za nekoga, kot je Rino, ki ima močno pripadnost do svoje države, menim, da je to najbolj odvratna in nedostojna žalitev.

Gattuso bo ne glede na kazen Uefe v vsakem primeru izpustil povratni obračun v Londonu, saj si je že pred tem prislužil tretji rumeni karton. Spomnimo, da so vroči obračun v prestolnici mode z zadetkom Petra Croucha v 80. minuti dobili Spursi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.