Šport > Nogomet
82 ogledov

''José, José, José,'' odmevalo v Londonu

navijač chelsea Reševalni pas/Twitter
Navijači Chelseaja so na premierligaški tekmi s Sunderlandom skandirali ime Joséja Mourinha in tri nogometaše angleškega prvaka označili za ''podgane''.

Chelsea  je na obračunu 17. kroga Premier League zabeležil težko pričakovano zmago (3:1)  in se na prvi tekmi po odhodu Joséja Mourinha nekoliko odlepil z dna prvenstvne lestvice.

Modri so zadeli po petih minutah igre, ko je bil natančen Branislav Ivanović. V 13. minuti je na 2:0 povišal Pedro Rodriguez, končni rezultat pa je v uvodnem delu drugega polčasa postavil Oscar.

A navijače dobra predstava Chelseaja ni pretirano zanimala, saj je bil Stamford Bridge v znamenju Mourinha.

Podporniki londonskega velikana so s transparenti in huronskimi vzkliki izrekli podporo odstavljenemu strategu. Diego Costa in Cesc Fábregas sta bila ob prihodu na zelenico deležna glasnih žvižgov.

V presenetljivem razpletu dogodkov so se navijači obrnili proti svojim nogometašem in stopili na stran nekdanjega trenerja.

''S tabo, José'', ''Abramovič, ni nam mar, koga pripeljaš, José je najboljši'', ''Tri podgane: Hazard, Cesc in Costa'', ''Razočarali ste Joséja, razočarali ste nas'' je le nekaj zapisov, ki so danes krasili tribune londonskega stadiona.

Diego Costa, ki ga je v 76. minuti zamenjal Loic Remy, je takoj po izstopu iz igre jezno zapustil prizorišče. Po poročanju BBC 5 je od menjave pa do njegovega odhoda s Stamford Bridgea minilo približno 10 minut.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.