Šport > Nogomet
18 ogledov

Jose molčal, pa so novinarji kar odšli

Jose Mourinho in Aitor Karanka
1/10
Žurnal24 main
Kakšno dogajanje pred velikim derbijem Reala in Barcelone (ob 22:00)! Ronaldo je razneženo razlagal o očetovskih radostih, Jose Mourinho pa na tiskovni konferenci molčal.
GALERIJA s treninga in tiskovne konference.

Tiskovna konferenca pred tekmo z Barcelono ni postregla z nobeno bombastično izjavo Joseja Mourinha. Popolnoma nasprotno! Portugalec se je namreč odločil, da bo ves čas molčal! Nekateri novinarji so zato protestno zapustili prizorišče (poglejte v videu), tolažilna nagrada za medije pa je bil Mourinhov pomočnik Aitor Karanka, ki je dejal, da šef "ne želi dvigati temperature pred tekmo, njegove besede pa se (v medijih, op. a.) preveč potencirajo".

Pred velikim derbijem z Barcelono se je Cristiano Ronaldo lotil tudi lahkotnejših tem – svojega starševstva, o katerem je bilo do zdaj zelo malo povedanega. "Mislim, da sem dober oče, a se še učim," pravi megazvezdnik, ki je starš postal na začetku julija lani, mama Cristiana Jr. pa ni znana: "Neverjetno se je zbuditi in ob sebi videti bitje, ki je iz tvoje krvi in mesa. Zdaj je malček star devet mesecev in vsak dan me čaka presenečenje: nasmeh, pogled, gesta … Čas, preživet z otroki, je nekaj najlepšega. Mislim, da bo moj fant zelo pameten, najmanj pametnejši od mene."

Portugalski virtuoz Ronaldo pravi, da otroka ne bo silil, naj postane nogometaš: "Rad bi, da bi bil uspešen, postane pa naj, kar Bog želi." Ronaldo pa se spoprijema tudi z manj čarobnimi vidiki starševstva, vendar … "Moram priznati, da nisem navdušen nad menjavanjem plenic," je diplomatsko izjavil in nadaljeval bolj v slogu, kot smo ga vajeni – nogometno: "Real mora osvojiti vse, kar se da. Lani nam ni uspelo nič, za letos pa sem optimističen. V Realu sem zelo srečen in tu si želim ostati še mnogo sezon."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.