Šport > Nogomet
19 ogledov

Jose nadaljuje vojno z mediji

Jose Mourinho bije pravo vojno z italijanskimi mediji. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Jose Mourinho je znova napadel delovanje italijanskih medijev proti njegovi ekipi, umirja pa se njegov odnos z mladim zvezdnikom milanske ekipe, Mariom Balotellijem.

Trener milanskega Interja, Jose Mourinho je znova odpovedal tiskovno konferenco pred domačim ligaškim obračunom z Bologno. Za razlog navaja škodljivo delovanje italijanskega tiska, ki naj bi se na vse pretege zavzemal proti petemu zaporednemu slavju črno-modrih v Serie A. Naj spomnimo, v sezoni 2004/2005 so scudetto sicer osvojili nogometaši torinskega Juventusa, toda zaradi podkupovanja sodnikov so naslov črno-belim odvzeli in ta je pripadel Interju.

"V letošnjem prvenstvu se za naslov ne borijo tri ekipe, ampak ena ekipa in veliko drugih stvari. Trenutno nisem zadovoljen v italijanskem nogometu, sem pa zadovoljen pri Interju," je za spletno stran aktualnih italijanskih prvakov povedal kontroverzni Portugalec.

Pod vprašanjem je tudi nastop mladega zvezdnika Maria Balotellija, ki se je, tokrat sicer za šalo, v javnosti pojavil v dresu mestnega rivala nerrazurrov, AC Milana in spet povzročil val zgražanja med privrženci Interja.

Balotelli pa kljub temu kaže znake zrelosti, saj se je v četrtek navijačem Interja uradno opravičil za svoje vedenje v zadnjem času, ki je povzročilo kar nekaj hude krvi med mladim zvezdnikom in njegovim trenerjem, Josejem Mourinhom. "Opravičujem se za stanje v klubu, ki ga je povzročilo moje vedenje. Zaradi vsega skupaj trpim največ sam, saj ljubim nogomet in želim igrati. Od danes naprej bom potrpežljivo čakal in poskušal bom znova postati koristen del ekipe. Preteklost bi rad pustil za seboj in se skoncentriral na prihajajoče izzive ter se pripraviti na igro, če še računajo name."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.