Šport > Nogomet
14 ogledov

Joséju ni žal, krivdo zvalil na najstnika

jose mourinho EPA
Trener Chelseaja se je na nedavni incident na londonskih ulicah odzval s pisno izjavo, ki jo je predstavnikom sedme sile prebral tiskovni predstavnik angleškega prvaka.

José Mourinho se je udeležil tiskovne konference pred sobotno ligaško tekmo z West Ham Unitedom, na kateri so ga novinarji povprašali o incidentu, ki se je pred dnevi zgodil med njegovim sprehodom po londonskih ulicah.

Mourinho je zanikal, da bi se zaradi neljubega dogodka spremenil njegov odnos do pohajkovanja po britanski prestolnici, nato pa se je vmešal Chelseajev tiskovni predstavnik, ki je novinarjem prebral uradno izjavo angleškega prvaka. 

Portugalec se za svoje dejanje ni opravičil, še več, sodeč po prebranem, incidenta sploh ne obžaluje. V klubu so trenerju izrekli brezpogojno podporo, krivdo pa naprtili najstnikoma, ki sta s svojim početjem prestopila prag Joséjevega osebnega prostora.

''José razume zakone, ki se nanašajo na snemanje na javnih mestih, a najstnika, o katerih teče beseda, sta mu sledila od njegovega doma več kot 20 minut in neprestano motila zasebni telefonski pogovor, kar po njegovemu mnenju in mnenju kluba presega meje razumnega vedenja.''

''José je venomer, kot ste omenili, lepo govoril o javni podpori, ki jo je deležen v Londonu, vendar tako José kot klub menita, da je bila ta v zadnjih dveh tednih preveč vsiljiva,'' je povedal tiskovni predstavnik in dodal, da bodo primer preučili trenerjevi pravni zastopniki.

Od 4:00 dalje:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.