Šport > Nogomet
16 ogledov

Jović: "Samo tako nadaljevati"

"Če bomo zadržali takšno formo in nam bo malce na pomoč priskočila tudi sreča, s Žurnal24 main
Zbrali smo še nekaj odzivov po večnem derbiju med Olimpijo in Mariborom (0:0). Kaj iz zeleno-belega tabora po srečanju sporočajo Boban Jović, Tomo Šokota in Damir Botonjić?

Vdor navijačev, akcije policije, varnostnikov in obojih nogometašev … v obsežni GALERIJI.

Športni direktor MILE AČIMOVIĆ o Olimpijini smoli.

Boban Jović, strelec ne zadetka, ampak dveh vratnic naenkrat, je bil eden največjih nesrečnikov tokratnega večnega derbija: "Mislim, da je bila predstava dobra in je opravičila naziv derbija. Oboji smo začeli precej rezervirano, nismo želeli razkriti vseh kart. Nato smo prevzeli pobudo, ker smo mnenja, da smo v dobri formi in da lahko na domačem igrišču dominiramo na vsaki tekmi. Zahvaljujem se navijačem za podporo s tribun. Mislim, da moramo samo tako nadaljevati. Če bomo zadržali takšno formo in nam bo malce na pomoč priskočila tudi sreča, se nimamo česa bati. Škoda, da je bil jesenski del sezone slabši, a vseeno moramo dvigniti glave in iti naprej."

Pokazali smo, da imamo svoj način igre, Maribor pa na takšno igro ni imel pravega odgovora. Zares smo si želeli prevladovati, a na žalost nismo zabili gola. Vendar to je nogomet in gremo naprej.
Tomo Šokota

Prekaljeni Hrvat Tomo Šokota je bil zelo dejaven v Olimpijinem napadu: "Imeli smo premoč na igrišču, a na žalost nismo izkoristili svojih priložnosti. Žoga enostavno ni hotela v mrežo, a to se v nogometu pač dogaja. Pomembno je predvsem, da igramo dobro in da zadržimo tako formo. Na naslednjo tekmo moramo z dvignjenimi glavami. Pokazali smo, da imamo svoj način igre, Maribor pa na takšno igro ni imel pravega odgovora. Zares smo si želeli prevladovati, a na žalost nismo zabili gola. Vendar to je nogomet in gremo naprej."

Vratar zeleno-belih Damir Botonjić pa je svojo oceno tekme strnil v te misli: "Na žalost smo prišli le do točke. Mislim, da bi si bolj zaslužili zmago, a nismo bili dovolj zbrani pri realizaciji. Imeli smo nekaj stoodstotnih priložnosti, ki bi jih morali pretvoriti v zadetek, a to je pač nogomet. Nismo imeli sreče in zares mi je žal, da nismo zmagali."

"Nimamo kaj. Dali smo vse od sebe, priigrali smo si ogromno priložnosti, kakšno bi morali tudi realizirati, ampak takšen je nogomet. Nismo dali gola, rezultat je ostal 0:0. Gremo naprej," pa je za Žurnal še dodal branilec zeleno-belih Erik Salkić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.