Šport > Nogomet
24 ogledov

Juve bo dobil Pirla, želijo še Aguera

Pirlo je za Milan od leta 2001 odigral skor 300 tekem in dal prek 30 golov. (Fot Žurnal24 main
Torinski Juventus je tik pred podpisom pogodbe z Andreo Pirlom (doslej članom rivala AC Milana), želijo pa še argentinskega talenta Sergia Aguera. Medtem je Mark van Bommel z Milanom podaljšal pogodbo.

Po poročanju zadnje izdaje časnika La Gazzetta dello Sport se Andrea Pirlo iz vrst državnih prvakov AC Milana seli k Juventusu. Pirlo je z Milanom osvojil dva naslova državnih prvakov in dva v Ligi prvakov, zdaj pa mu je klub dal proste roke, če želi zamenjati sredino. Po navedbah časnika naj bi bil podpis pogodbe z Juventusom le še formalnost. Enaintridesetletni igralec naj bi pri Juventusu dobil triletno pogodbo z letno plačo štiri milijone evrov in bonusi za uspešnost.

S staro damo pa je pogodbo podaljšal Claudio Marchisio, 25-letni nogometaš je zvestobo klubu obljubil do leta 2016. Na seznamu želja torinskega moštva je še Argentinec Sergio Aguero iz Atletica. Zanj naj bi bil Juventus pripravljen odšteti 30 milijonov evrov odpravnine, čeprav Atletico zahteva 45 milijonov.

Van Bommel podaljšal
Nizozemski vezist Mark van Bommel je podaljšal svojo pogodbo z AC Milanom do junija 2012. V klub je prišel januarja, pred tem pa je igral za münchenski Bayern. Milanskemu klubu pa se je na dolgi rok zavezal Brazilec Thiago Silva, ki je podpisal do 2016. Še naprej pa v klubu oklavajo z novo pogodbo Clarenca Seedorfa in Massima Ambrosinija. Seedorf je po sestanku z Adrianom Gallianijem dejal: "To je bil prijateljski pogovor. Naslednji teden se bomo spet sestali. Ta hip nisem prepričan, če ostajam v Milanu. Dokončno se bom odločil po koncu sezone, po tekmi z Udinesejem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.